Pranje, čišćenje kamena - SPLIT

Lavanderia

 

Pranje kamena – profesionalna usluga čišćenja kamena

 

Pranje kamena odvija se na vašoj lokaciji, koristimo slijedeće korake pranja kamena:

  • Korak 1 – vlaženje kamena
  • Korak 2 – tretiranje sredstvom
  • Korak 3 – strojno četkanje kamena
  • Korak 4 – ispiranje sredstva visokotlačnim čistačem
  • Korak 5 – ponavljanje procesa po potrebi

NAZOVITE NAS

Dogovorite termin

DOLAZAK

Naš stručni tim dolazi na teren i uz pomoć profesionalnih strojeva i deterdženata uklanja nečistoće kamena

Čišćenje kamena

pranje, čišćenje kamena

Kada se radi o kamenu u kućanstvu, na samoj kući ili o okućnici, u slučaju prolijevanja nečega što će na kamenu ostaviti mrlju, najbolje je što brže krpom ili ubrusom pokušati skupiti tvar na način da upijamo tvar, a nikako ne trljamo po površini jer su time posljedice veće zbog poroznosti kamena i širimo područje mrlje. Ako nam za to već bude kasno ili mrlja ne nastane našom greškom već zbog prirodnih čimbenika kao što su prljave kiše, lišće ili rast trave kroz fuge, tada je potrebno odabrati pravilan pristup.

 

Čišćenje i pranje kamena nije lak zadatak. Prilikom pristupanja čišćenju moramo znati koju vrstu kamena čistimo i porijeklo mrlje kako bi odabrali odgovarajuće kemijsko sredstvo za najefikasniji učinak te kako ne bi nanijeli još veću štetu. Kada govorimo o čišćenju i pranju kamena razmišljamo i o zaštitnom tretiranju nakon radnji čišćenja. Stoga je za kvalitetno očistiti kamen i osigurati naknadnu otpornost kamena na prljavštinu potrebno odabrati ispravno kemijsko sredstvo za čišćenje, najoptimalniji i najmanje agresivan postupak čišćenja te ispravno kemijsko sredstvo za zaštitu. 

 

Za vaše potrebe čišćenja na raspolaganju su nam tlačni i visokotlačni perači te ručne i mehaničke četke. Kemijska sredstva će ovisiti o vrsti vašeg kamena i prljavštini koju je potrebno ukloniti. Naknadnu zaštitu kamena izvršiti ćemo u suglasnosti sa vama.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA PRANJA KAMENA

Praonica Lavanderia veliku pažnju pridaje uređajima koje koristimo za pranje vašeg kamena. Praonica je opremljena samo vrhunskim uređajima poznatih svjetskih marki Miele, Schulthess, Electrolux i Krebe Tippo i visokih ekoloških karakteristika.

Ekološka prihvatljivost

Brinemo o okolišu i radimo samo s najprihvatljivijim uređajima.

Visoke performanse

Kvalitetnim izborom uređaja garantiramo vrhunsku kvalitetu i brzinu u našem poslu.

Vrhunski brendovi – pranje kamena

Koristimo vrhunske uređaje za vrhunske rezultate čišćenja, provjerite kvalitetu očišćenih proizvoda i prepoznajte kvalitetu

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas preko nekih od dostupnih kanala i naš stručni tim će vam odgovoriti na sva pitanja.

Lovački put 48
21000, Split

Pošaljite poruku