O nama

Tko smo mi?

Misija tvrtke je uspostaviti sa Vama odnos baziran na povjerenju, pružajući Vam praktično, profesionalno, ekološki prihvatljivo, učinkovito i higijenski orijentirano rješenje za pranje i peglanje Vašeg rublja. Stoga smo se okrenuli najboljim svjetskim proizvođačima opreme i deterdženata na tržištu kako bi Vam to omogućili.

Vizija nam je učiniti Vaš život jednostavnijim. Posvetite se svojim gostima a nama prepustite Vaše rublje.

Kao vlasnik apartmana bio sam u potrebi za uslugama praonice rublja kako bi svojim gostima mogao pružiti najbolju moguću uslugu. U potrazi za najboljim ponuđačem ove usluge na Splitskom tržištu, obišao sam većinu praonica rublja. Ni sa jednom nisam bio u potpunosti zadovoljan. Vođen idejom da to mogu odraditi bolje, odlučio sam sam se prihvatiti taj izazov. Od početne zamisli da te usluge budu samo za potrebe vlastitih apartmana izrasla je ideja da to bude prava praonica rublja. Ovdje smo u nastojanju da Vam pružimo najbolju moguću uslugu i učinimo i goste vaših hotela, hostela, restorana i apartmana zadovoljnima.

Praonica rublja “Lavanderia” je novootvorena praonica rublja koja nudi usluga pranja, sušenja, peglanja svih vrsta rublja. Imate li restoran, apartman ili ipak želite ponuditi najbolje vašem osobnom rublju vrijeme je da kontaktirate novootvorenu, modernu praonicu rublja u Splitu.

Smjestilli smo se na adresi Lovački put 48 u Splitu, gdje svojim korisnicima nudimo besplatan parking odmah ispred praonice i sigurnu zonu za utovaranje i istovaranje rublja. Osim toga, svim korisnicima koji nemaju kako doći do nas, ili se jednostavno nemaju kada provozati do nas nudimo i uslugu dovoza i odvoza rublja. Sve što je potrebno je kontaktirati nas na broj mobitela 098 783 108.  
 
Praonica rublja “Lavanderia” ima i vlastitu web stranicu koju možete posjetiti na adresi Lavanderia.hr. Web stranica je jedinstveno mjesto na kojem možete pročitati sve o našim uslugama, ponudama, akcijama i svim ostalim informacijama koje dijelimo s našim korisnicima. 
Vjerujemo da smo najbolji izbor za vaše rublje. Garantiramo vam brzu uslugu, bez nepotrebnog čekanja. Iskoristite uslugu praonice koja u kratkom roku nakon odvoza s vaše adrese, čisto, mirisno i opeglano rublje dovozi na vaša vrata. Na vama je samo da nam otvorite. 
Ulažemo maksimalni trud kako bi kvalitetno odradili svoj posao i pružili vam maksimalno zadovoljstvo čistoće. 
Obratite nam se s povjerenjem…

 

Tomislav Škondro
direktor Lavanderia d.o.o.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas preko nekih od dostupnih kanala i naš stručni tim će vam odgovoriti na sva pitanja.

Lovački put 48
21000, Split

Pošaljite poruku